mandag den 17. april 2017

Det var så den Påske....


Jeg aner simpelthen ikke, hvor Påsken er blevet af, men pist væk er den i hvert fald. Når jeg ser tilbage har vi egentligt nået rigtig mange, og rigtig dejlige ting.


Skærtorsdag og Langfredag stod den på dagvagter for mit vedkommende. Vi er igen, igen blevet varslet, at vi skal flytte kontor, så det kunne godt tænkes det er sidste gang, der bliver postet billeder fra min nuværende (dejlige) placering.

Jeg er egentligt ikke så meget for at poste billeder af pigerne her på bloggen, men vi har haft et par skønne dage sammen med dem, så jeg gør en undtagelse denne gang. Vi har nemlig haft et hyggebesøg af dem fra lørdag til søndag, - et par dage helt på deres præmisser.


Vi var så heldige, at Påskeharen havde været forbi, så det vakte stor jubel at samle påskeæg i haven.

Hygge i haven mellem regnbygerne


Pigerne havde bestilt pandekager, så største-musen hjælper med at bage en kæmpe stak til aftensmaden.


Imens legede mindste-musen. Hver gang det lykkedes at få en af dimserne i et hul jublede hun "YAY, jeg vandt" og tog armene i vejret *smiler*


Søndag formiddag tilbragte vi ovre på legepladsen lige indtil mindste-musen landede på maven midt i en dyb vandpyt, og måtte hjem og have tørt tøj på. Sådan noget sker selvfølgelig lige når kameraet befinder sig i den anden ende af legepladsen *smiler*


I dag var B. og jeg en tur ude i Marbæk plantage og kigge til klubbens hytte og åbne for vandet efter vinteren.

På vej ind mod Esbjerg igen

Endelige er Esbjergs nye indkøbscenter BROEN indviet. Det ligger jo ganske tæt på, hvor vi bor, så jeg "forvildede" mig derover i tirsdags, hvor jeg havde fri. Det kom jeg til at fortryde, jeg havde godt nok regnet med, at der var mange mennesker i centret, men at der var så sindssygt mange havde jeg ikke helt regnet med, så jeg vendte næsen hjemad igen.


Inden vi kørte hjemmefra var vi blevet enige om at kigge indenfor i BROEN for at få et overblik over, hvad der ligger hvor, vel vidende at butikkerne havde lukket pga. Påsken. Derfor var der heller ikke så meget at se, men foyeren ved hovedindgangen er nu ganske flot.

Cafe Vivaldi


Vi drak en en god kop kaffe på Cafe Vivaldi, når vi nu lige kom forbi. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer der, der er faktisk rigtig hyggeligt, sødt personale og OK priser.

Dét at BROEN har åbent i normale weekender jo helt fantastisk. Det kunne jeg godt komme til at gøre brug af, tror jeg.

Det var så vores Påske, hvad har I mon lavet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar