mandag den 22. maj 2017

En skøn, skøn weekend....


Vi har haft en rigtig dejlig weekend. Jeg var så heldig også at have fri fredag, 3 fridage i træk er lige noget, der kan bruges. Dagen blev blandt andet brugt på - langt om længe - at få købt en ny voksdug til spisebordet. Tingene skal være praktiske her i huset, så derfor er vores flotte bord altid dækket af sådan én. Lidt synd, men det fungerer simpelthen bare bedst sådan.

Lørdag havde vi aftalt med C. og M., at vi ville komme op med en seng til deres gæsteværelse. Jøsses for et arbejde at få den bakset op på 1. sal af en ikke særlig bred trappe. Godt de havde hyret et flyttefirma, da de flyttede ind i huset.

M.'s lækre lune hjemmebagte tærte med rabarber af egen avl, MUMS!

De har begge haft fødselsdag siden vi sidst har været sammen, så de fik deres forsinkede fødselsdagsgaver. Heldigvis havde vi ramt plet med det hele, så det var dejligt.

Vi valgte at takke nej til at blive til aftensmad, og i stedet køre hjem sidst på eftermiddagen, det tager jo ca. 3 timer fra Thy.Da vi nåede til Holstebro kunne vi ikke modstå fristelsen, og kørte ind til Burger King og fik lidt at spise. - Ikke det sundeste valg, men vi er vilde med deres whoppers.


På den i alt 6 timer lange køretur kunne vi rigtig nyde de flotte gule rapsmarker. Billedet her er taget lige udenfor Struer med vandet bagved og modsatte side af fjorden. Er det ikke smukt?
Det skal lige siges, at billedet ikke er redigeret, og farverne er ganske som de var i virkeligheden.

På vejen hjem snakkede vi om, hvad vi skal i vores sommerferie. Vi har kun en enkelt uge sammen i år, og der er en fødselsdag midt på ugen, som vi gerne vil med til. En lille miniferie på 3, max. 4 dage, vil vi dog gerne på. Denne gang skal det ikke være på storbyferie, så gode idéer modtages med kyshånd.

Søndag fik vi lavet forskellige småting herhjemme, fik købt en TV-boks fra YouSee, så os med skiftende arbejdstider også kan være med, og så fik vi startet grillen op for første gang i år.

Som sagt modtager vi gerne idéer til en 3 - 4 dages ferie, - kom frisk *smiler*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar