søndag den 18. september 2016

Bedsteforældredag i Grønnegården.....


I sidste uge var vi til bedsteforældredag i Nicolines børnehave. Først sang vi nogle af de sange, som børnene havde øvet sig på. Det var helt sjovt af få nogle af de gamle børnesange genopfrisket, og også at lære et par nye. Bagefter var der kaffe og lækker kanelkage, som børnene havde bagt. Der er kun et enkelt barn på stuen af anden etnisk herkomst, og hans far havde lavet arabisk is til os. Isen faldt ikke rigtig i ungernes smag, den var også lidt speciel, men jeg synes nu den var ganske god. Den var lavet som en isroulade med en form for krydderier og, som han kaldte det, grønne peanuts, men jeg tror nu det var pistacienødder. Det kan godt ærgre mig, at jeg ikke fik taget et billede af isen, men det glippede desværre. 

Vi får os en gyngetur i hængekøjen

Efter kaffen var det tid til at lege og hygge på legepladsen eller inde i fællesrummet. Vi var super heldige med vejret, så vi valgte at gå udenfor.


To der får sig en sludder.

Nicoline elsker at gynge, specielt hvis der er nogen, der gider at skubbe

Nicoline forsøger at få fuglereden op i fart

Efter et par hyggelige timer var det tid til, at ungerne skulle til at spise madpakker og tid for, at vi andre daffede hjem. Nicoline var nu ikke helt tilfreds med, at vi skulle gå, for nu havde vi det jo lige så hyggeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar