torsdag den 8. september 2016

En søndagsaftenvagt....

Den smukke bygning fra 1909 fungerer i dag som kontorbygning

I søndags mødte jeg ind til en stille aftenvagt, sådan begyndte den i hvert fald. At det ændrede sig i løbet af en lille halv time, er en helt anden sag.


Den smukke hall

Jeg bruger altid en af indgangene i sygehusets ældste bygning, når jeg møder ind eller har fri fra arbejde. Man kommer direkte ind i den flotte hall. I søndags benyttede jeg mig af at jeg kom i lidt god tid, og tog et par billeder i hallen, dem synes jeg I skal se.


Det går nedad

PH lamper og moderne kunst på væggene

Udsigt mod parkeringspladsen, flere PH lamper og en meget let påklædt dame

Nødforsyning

Da vi nåede til spisetid, var der ikke tid til at hente mad i kantinen, så jeg måtte gribe til nødforsyningerne, og det blev til en thairet, der bare lige skulle have en hurtig tur i micro’en. Jeg bestræber mig virkelig på at få tid til at spise i frokoststuen sammen med mine kolleger, der også arbejder i Fælles Akutmodtagelsen, men nogle dage går det så stærkt, at der ikke er tid til at spise sammen. Sådan nogle dage er thairetter super gode, at have stående ude i køleskabet som nødforsyning, og de er lette at spise mens man lige skriver en operationsbeskrivelse, indlæggelsesjournal eller lignende. – Og så lige en café latte eller tre ude fra kaffemaskinen, så kører det lidt igen.


Min søde kollega Christina har lavet Banana-Toffee pie, ganske vist transportskadet, men den smagte forrygende. Søren og Christian nåede også lige at få et stykke, mens de næste patienter blev gjort klar.

Det er sådan nogle dage man håber på, at en eller anden har taget kage med. Billedet her er ganske vist fra en anden weekend, men det kan altså også være super hyggeligt at være i weekendvagt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar