fredag den 23. september 2016

Tæbring - et sted med masser af gode minder ....

Tæbring kirke

Vi er kommet i Tæbring på Mors gennem rigtig mange år. Faktisk er Bernd kommet der siden han var en lille dreng på bare 6 år. Han er født i Sydslesvig, og har været feriebarn hos Lis og Johannes, et par fantastisk dejlige mennesker, i Tæbring. Efter han er blevet voksen, er han kommet der flere gange om året.Han har været som en søn for dem, og været en helt naturlig del af familien deroppe. Senere, da Bernd og jeg fandt sammen, har ungerne og jeg været en lige så naturlig del af familien på Mors. Vi har været med til alt lige fra jule- og påskesammenkomster, fødselsdage, begravelser, familiefester og så videre. 


Det er jo i sagens natur Bernd, der har langt de fleste minder fra Tæbring, hvor han har været med i marken, på mælketur sammen med Johannes, på udflugter, hygget med dyrene, leget med Bjarne og de andre nabo-knejte og så videre. En af de ting, der tit er blevet snakket om, når vi har været oppe hos Lis og Johannes, er alle de mange, mange gange hvor Bernd lånte Lis' cykel og kørte ud til stranden for at bade i Limfjorden sammen med de andre drenge. Det bedste sted at bade dengang, var nedenfor kirken.

Vi kommer ikke så tit på Mors længere, nu hvor Lis og Johannes ikke lever mere, men har dog været der nogle gange de sidste måneder, hvor Claus og Maja bor der for en kort bemærkning, de har jo som bekendt købt hus i Thisted. Faktisk var vi der så sent som i lørdags, hvor vi kørte et smut til Tæbring, inden vi besøgte dem i Nykøbing. 

Klokketårnet
Klokketårnet og et lille kig til vandet
Udgang til stien, der fører hen til udsigtspunktet

Har man brug for lidt ro i hovedet, er udsigtspunktet ved siden af kirken i Tæbring et helt perfekt sted at sidde og filosofere over livet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar