onsdag den 14. september 2016

Den sidste weekend....

Kors, hvor har det været en underlig weekend. Den begyndte ellers så godt fredag formiddag, hvor vi sagde på gensyn til min søde kollega Maja, som gik på barsel. Vi havde en dejlig hyggestund med kaffe og morgenbrød, det var faktisk rigtig rart at samles med kollegerne. Det er jo ikke længere tilladt at holde kaffepause om formiddagen på vores sygehus med mindre der er en helt speciel anledning, som nu i fredags.

Søde Maja (siddende). Som det ses på ballonerne venter hun en lille dreng :-)

Da vi begge var hjemme fra arbejde satte vi os med en kop kaffe og hyggesludrede, og blev enige om at vi ville gå en tur med Magnus før vi begyndte at grille. Desværre skete det for 3. – 4. gang, at han måtte have hjælp til at komme op at stå, men nu var han jo en gæv fyr som aldrig gik af vejen for en gåtur, jo længere jo bedre, hvis han selv måtte bestemme. Vi nøjedes med en kort tur, hvor der ikke blev sagt ret meget, for vi vidste godt, at dagen hvor vi måtte sige farvel snart ville komme.


Pølser og grillspyd fra slagter Theilgaard

Men aftensmad skulle vi jo have, og vi havde på forhånd bestemt, at vi ville grille om aftenen.
Dejlige Magnus holdt et vågent øje med, om maden blev god.

I løbet af fredag aften fik vi snakket rigtig meget, og den svære beslutning blev truffet. Det var jo ikke kun bagpartiet, der ikke rigtig ville være med længere, men også andre skavanker, som jeg ikke vil uddybe her. Vi var nødt til at sige farvel til vores dejlige, smukke, fantastiske Magnus. Det var hårdt, men det måtte være sådan og føltes rigtigt. Vi besluttede også, at vi var nødt til at lade weekenden gå så normalt som muligt. 

Lørdagen blev på en gang både en god dag og en dag fyldt med mange tanker og ondt i maven.

Magnus blev forkælet ud over alle grænser, nusset, snakket med og nurset om så meget så han til sidst ikke gad mere, og der skulle ellers meget til *smiler*

Søndag var Jannie og Kristian ude at spise brunch, og pigerne var hos os så længe.


Sandkassen og vand i vandkanderne = mudder, - det er altid et hit. Det resulterede da også i, at alt inkl. terrassen var smadret til med sand og vand, men pyt - hos mormor og morfar må man (næsten) alt *smiler*


Magnus lå i behørig afstand og holdt øje med, hvad der foregik.Naja var vældig interesseret i bærrene på træerne i haven. Hun kan roligt plukke dem, og skulle hun spise af dem sker der ikke noget ved det, de er ikke giftige.


Der blev hygget med vaffelis. Magnus fik selvfølgelig også is, men derfor kan man jo godt holde sig til, det kunne jo være Naja tabte noget *smiler*


Efter pigerne var hentet begyndte alvoren for alvor at gå op for os, og hold da op, hvor havde vi det dårligt. Vi var enige om, at det vist var godt pigerne havde været her, så vi var tvunget til at tænke på noget andet, end at der skulle ringes til dyrlægen mandag morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar