søndag den 20. november 2016

Hvad har vi ellers lavet?....


Hvad har vi ellers lavet i vores ferie?
Først startede vi, som jeg tidligere har skrevet om, med en tur til Fyn, og ud over det stod der jo forskellige praktiske ting på programmet.


Mandag kørte vi ud til BOXIT. Først og fremmest ville vi have sorteret i noget af det legetøj vi havde til opbevaring derude, så vi kunne få det som nogenlunde passer til pigernes alder med hjem.


Der var bare lige det ved det, at vi ikke kunne huske hvilke kasser det lå i,  så vi var nødt til at kigge i samtlige kasser, og hele rummet skulle tømmes.Vi fandt legetøjet, og kasser med videre blev stuvet sammen i depotrummet igen. Det vil sige, vores julekasser kom også med os hjem, så vi kan få gjort adventskransen klar til på søndag. Jeg kan slet ikke forstå, at det allerede er 1. søndag i Advent i næste weekend, men det er det jo, så frem skal den.

Men hvorfor BOXIT???
Vi bor i et lille 1-plans hus uden ordentlig plads til opbevaring, så når der skal være plads til alle mandens 700 - og jeg ved ikke hvor mange - elefanter, og alt det andet, man normalt sætter på loftet eller i kælderen, er man simpelthen nødt til at finde på noget andet. Derfor blev det et rum hos BOXIT *smiler*


Før vores ferie spurgte Nicoline, om ikke nok vi ville hente hende tidligt i børnehave en dag i ferien, så vi kunne hygge - bare os 3. Aftalen blev, at vi hentede hende tirsdag kl. 12. Hun blev ellevild da hun så kassen med de gamle Barbie ting, og efter et splitsekund var det spredt over en stor del af stuen *smiler*


Vi lavede hjemmelavede vaffelis - ja, det hedder de altså her i det vestjyske *smiler* - så der blev linet op med vafler, chokolade is (efter ønske fra frøkenen), bananasplit is (efter ønske fra mig) og lakrids is (efter ønske fra Bernd) - så var der noget for en hver smag.

Nicolines vaffelis med chokolade is, karamelsauce og sukkerblomster - jow-jow....

Onsdag stod den på julegaveindkøb. Vi mangler kun en enkelt, så er der styr på pigernes gaver. Det er straks værre med os voksne, så jeg håber snart at få nogle ønskesedler, - i år vil vi nemlig så gerne være på forkant med julegaverne, da vi ved vi får en rigtig travl december, og så er gaverne jo noget, der nemt kan ordnes i god tid.  
 

Vi nåede også at klemme en hyggelig middag ind i programmet. Bernd havde mest lyst til en lækker burger, og jeg kunne godt spise en god bøf, så valget faldt på Jensens Bøfhus. Deres bøffer kan dog ikke måle sig med dem de laver på Bone's - hvor man, efter min mening, får byens bedste steaks.Ved bordet ved siden af fik de chokolademousse, - det smittede, så vi var simpelthen nødt til at have sådan én med en kop kaffe til, til dessert. 

Vores weekend i Thy hører I nærmere om en anden dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar