mandag den 22. august 2016

Sandskulpturfestival i SøndervigJannie, Kristian og pigerne er taget på ferie i Søndervig i denne uge, så i dag har vi hjulpet dem derop med nogle af deres ting. Det kneb med plads til klapvogn, weekendseng og så videre i Jannies bil, når der også skulle være plads til personlige fornødenheder til 4 personer.

Da vi nu var i Søndervig benyttede vi os af lejligheden til at kigge ind på Sandskulpturfestivalen.


Temaet i år er Afrikas dyr og jeg må sige, at standarden er væsentlig højere i år, end de andre gange vi har været deroppe. Sandskulpturerne er lavet så detaljerede, man skulle virkelig tro det var umuligt i sand.

Her er Bernd foran én af elefanterne.

Sandmuren yderst i området er helt fantastisk og man føler næsten man befinder sig midt i Afrikas jungle.

Bunkeren på Troldberg var dekoreret med grafitti

På vej tilbage mod Esbjerg holdt vi ind i Hvide Sande. Først gik vi en lille tur op på  en høj med udsigt over havnen. Troldberg hedder den (nej, ikke Troldbjerg).


Kaffetørsten havde meldt sig, så vi drak kaffe på Café Marina på havnen i Hvide Sande, hvor vi blandt andet blev underholdt af en flok lystfiskere, der var på vej ud at fiske med en turist-fiskekutter. Pladserne var indtaget, dåsebajerne var knappet op og alle mand var klar, det var bådens motor desværre bare ikke, det var de selvfølgelig ret trætte af. Da vi forlod caféen lå kutteren, stadig ved kajen, ærgerligt for dem.

Cappuccino med lun rabarbertærte med creme fraiche, flødeskum og melon

Det var lækre sager vi fik på Café Marina, men nu skal der altså trappes ned med alle de usunde ting, ellers ender det med, at badevægten for alvor begynder at protestere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar