onsdag den 3. august 2016

Total hygge med Naja....

Velkommen til en dag med morgenhår, joggingtøj og rod i krogene. Søndag stod den nemlig på total hygge med Naja. Nicoline, Jannie og Kristian skulle til Aarhus og se Cirkus Summarum, så Naja blev sat af her, så vi kunne få noget alene-tid med hende, - total win-win.

Først lagde hun ud med at tømme køkkenskufferne, nå-ja, hos mormor og morfar må man ALT (næsten). Da det var ordnet var det tid til at lege.


Dyyyt betyder ikke kun, at bilen siger dyt, - det gør mormors næse også.Naja er så glad for Magnus og elsker at tulle rundt i nærheden af ham. De er så gode venner, at det er OK hun stiller sig på hans øre. Det skal hun selvfølgelig ikke have lov til, men sødt så det ud.

Mon det går an, at tage morfars stentrold med udenfor?

Hun er en frygtløs lille pige, der bare knokler på. Hvis hun kan se sit snit til at kravle op på noget, så gøre hun det, no matter what, det giver skrammer og blå mærker. Dagen før var hun kommet galt af sted og havde flækket det ene øjenbryn da hun ramlede sammen med et sofabord. Det resulterede i en tur omkring vagtlægen. Jeg havde jo helst set, at hun havde været på Skadestuen, og var blevet syet, men der var mega travlt i Skadestuen, så hun blev visiteret til vagtlægen i stedet for. Han mente det var nok at lime riften.
Og så sker sådan noget selvfølgelig en aften, hvor jeg ikke er på vagt, så jeg ikke kunne være der og holde hånd i hanke med hvad der blev gjort, men det gik nu ganske godt alligevel *smiler*

Rugbrødsbidderne smagte bedst, hvis de lå med brødet opad.

De hyggede sig også i AarhusVi deler lige en smoothie med blåbær, banan og jordbæryoghurt

Det var sådan en dejlig dag, vi hyggede os alle 4 – Magnus, Bernd, Naja og jeg, men jeg indrømmer blankt, at vi var godt brugte da hun var hentet, men det er helt sikkert en dag vi glæde os over at tænke tilbage på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar