søndag den 30. oktober 2016

Familietid, Halloween og Legoland......

Amsterdam

Det er længe siden, virkelig længe, - måske 25 år - siden Bernd og jeg - har været i Legoland, så da Jannie spurgte om vi ville med en tur derop til Halloween, var vi bare helt klar *smiler*

Vi havde det dejligste efterårsvejr, så vi nød at gå rundt og kigge på alle miniaturetingene, der er bygget i Lego og prøve mange af aktiviteterne. Her kommer et lille udsnit af billederne:

Amalienborg


Naja

Nicoline tager sig et lille hvil

Vi spiste på Familie buffetrestauranten, det var helt klart det nemmeste med pigerne, men for at være helt ærlig var det "ikke noget at skrive hjem om" og ikke pengene værd, selvom 179,-/pers. kr ikke er en herregård. Næste gang foretrækker vi nok et af de bedre steder i Legoland eller en enkel burgermenu.

Da vi havde spist var der fuldt knald på oplevelserne igen:


Karusellen er pigerne yndlingsaktivitet i Legoland, den passer også godt til deres alder


Det Hvide Hus i Washington
Nicoline var togfører

Ved ca. 18.15 tiden var vores dejlige piger løbet helt tør for energi, og den lille familien bestemt sig for at vende snuden mod Esbjerg. Bernd og jeg besluttede os for at blive i Legoland til det var mørkt, så vi kunne opleve lysene og se hvad der skete i mørket.


Vi startede med at få lidt varme i kroppen over en god kop kaffe i Saloonen i Legoredo, og senere  gik vi ud i mørket.

Vi tog en del billeder, vores kameraer er dog ikke de bedste, når det drejer sig om fotografering i mørke, men her kommer det bedste af de billeder vi tog:


Jeg synes da egentlig det virker ret spooky, - gør det ikke? *smiler*

Vel hjemme snuppede vi en lun bolle og en god kop kaffe, og var enige om, at vi havde haft en rigtig dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar