søndag den 9. oktober 2016

Søndagshygge med Lego, pudehår og dejligt besøg.....


I skrivende stund er vi jo forlængst hjemme fra vores dejlige ferie på skønne Mallorca, og pigerne skulle have de gaver vi havde købt til dem. Derfor havde vi inviteret dem til søndag-formiddagshygge.

Vi havde trawlet butikkerne i Alcudia godt igennem uden at finde noget egnet til dem. Der er bestemt en grund til, at de lokale ikke selv handler ret meget i byen, men tager til de større byer for at finde noget, der er mere up-to-date. Det er ikke noget problem at finde en T-shirt, bamse eller lignende til pigerne, men vi havde ikke så meget lyst til at komme hjem med noget turist-krams, som de alligevel ikke brød sig om. Man kan sagtens finde Playmobil og Lego i butikkerne i Alcudia, men vi blev enige om at købe det hjemme i Esbjerg, så det kunne byttes, hvis vi ikke ramte rigtigt.

Som sagt kom Jannie og pigerne til formiddagskaffe, og gaverne skulle jo pakkes op som det første, og jeg tør nok sige, at vi havde ramt rigtigt. De blev i hvert fald taget i brug med det samme.

Nicoline med cacaomælks-overskæg og morfar samler isbussen

Inden vi så os om var Nicoline og morfar godt i gang med at samle hendes isbus midt mellem rundstykker, kaffekopper osv. Ikke specielt politisk korrekt, men de hyggede sig, og det er det vigtigste. Hos mormor og morfar må man (næsten) alt *smiler*

Det giver det flotteste pudehår at komme i seng inden håret er helt tørt efter aftenbadet :-D

Naja havde igen været ovre på sygehuset og fået limet en flænge i panden, hun er og bliver totalt frygtløs og bøvler bare på, - den slags giver skrammer.


Vi havde en rigtig hyggelig formiddag sammen med vores 3 dejlige piger, det var bare så godt at se dem igen, - det er utroligt at man kan savne dem så meget, bare man har været væk hjemmefra en uge.

Og så fortsætter Mallorca-spammen ellers igen *smiler*

Ingen kommentarer:

Send en kommentar