fredag den 21. oktober 2016

Smukke Cala Sant Vicenç.....


Et sted, der bestemt er værd at besøge på smukke Mallorca, er Cala Sant Vicenç. Det er et lille sted nord for Port de Pollensa. Der er ikke så meget mere end en skøn badevig, 3 - 4 restauranter, et hotel og nogle huse, der godt kunne se ud som om de er ejet af folk med pengepungen i orden, og sidst - men ikke mindst, en fantastisk udsigt ud mod Cap de Formentor.


Vi besøgte Cala Sant Vicenç på vores første roadtrip i Corsa'en, som vi havde lejet et par dage, hvilket vi absolut ikke fortrød.Tidspunktet taget i betragtning var der faktisk en del mennesker, der ligesom os havde valgt at besøge stedet. Der var mange gæster på restauranterne, og parkeringsområdet var proppet med biler, så vi snakkede om, om det også var et sted folk besøgte, hvis de bare skulle have lidt godt at spise, for der var ikke overvældende mange på den lille strand. Ja, og så var der jo selvfølgelig også en del, der - ligesom os - var på photoshoot *smiler*
Det er i hvert fald ret tydeligt på Instagram, at det er et populært sted at tage billeder.


Vi spiste frokost på den udendørsrestaurant, der hører til Hotel Niu, hvor vi fik en spansk omelet bagt med kartofler og løg, dertil fik fik trampo, som er en salat bestående af fintsnittede peberfrugter, tomater og løg. Jeg drak et glas dejlig hvidvin til, og Bernd valgte en Sprite, da han jo skulle sørge for at få os godt hjem til hotellet igen. 

Hvor var det skønt at sidde stille og roligt, og nyde den enkle, men gode mad og dejlige vin, og bare nyde udsigten over Cala Sant Vicenç og Cap de Formentor.
Det er helt klart en af de mange dejlige stunder fra vores ferie, som jeg vil mindes med glæde *smiler*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar